Gitaarles

Over mijzelf

Proefles

Tarief

Foto's

Mijn naam is Annedee Jaeger.

Op mijn 10e jaar ben ik begonnen met gitaarlessen bij Pim Moorer en vervolgde op mijn 17e de gitaaropleiding klassiek gitaar aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam bij Theo Krumeich. In 1996 ben ik daar afgestudeerd. Aan ditzelfde conservatorium volgde ik de bijvakken elektrisch gitaar bij Hans Kunneman en flamenco bij Eric Vaarzon Morel. Tot 2004 beoefende ik de flamenco onder leiding van Ricardo Mendeville. Tijdens mijn studie deed ik een masterclass bij de gitarist Gilardino en volgde ik een cursus flamenco in Cordoba onder leiding van Paco Peña.

Na deze opleiding begon ik met een gitaarpraktijk aan huis. Vanaf maart 2000 geef ik niet alleen thuis les maar ben ik ook als gitaardocente verbonden aan het Fulco Muziekonderwijs in IJsselstein.

Sinds 1993 ben ik actief als uitvoerend musicus. Dat begon met het klassieke gitaartrio Idéfix. Sindsdien neem ik deel aan verschillende ensembles en projecten waarbij ik de weg van het klassieke repertoire ben blijven volgen. Vanaf 1998 vormde ik met de bariton Ragnar van Linden van den Heuvell het Duo Toccante. Dit richtte zich vooral op het Spaanse repertoire met liederen van Manuel de Falla en Garcia Lorca. Twee jaar later vormde ik tevens een duo met Gerrie Jonker (fagot en fluit) waarbij wij ons specialiseerde in zowel de barokke periode als de hedendaagse muziek (met repertoire van Vivaldi tot Mitéran). Tegelijkertijd had ik een gitaartrio Iris Tjong Kim Sang en Ferry van der Klaauw, waarmee ik een masterclass volgde bij John Mills. Momenteel verzorg ik optredens met de sopraan Bauwien van der Meer en cellist Joris van Haaften (zie www.eislertrio.com) en sinds 2021 met Sefardische muziek met de Jiddische zangeres Lucette van den Berg (zie. www.la-serena.eu)

Contact

Bel mij op 06-20713935 of stuur mij via onderstaand formulier een berichtje voor meer informatie of als je een proefles wilt volgen.

Locatie

Links

 Gitaarles in Utrecht

 Youtubekanaal

  Radio NPO2 interview oud leering

Eisler trio: 
www.eislertrio.com

Fulco Muziekonderwijs: 
www.fulcomuziekonderwijs.nl

EGTA (European Guitar Teachers Association): 
www.egta.nl